Villamatto on pehmeä alusta lapsen leikeille

Vanhemmat suojelevat mielellään lasta elämän kolhuilta ja haluavat luoda hänelle leikkiympäristön, joka on mahdollisimman turvallinen, kehittävä ja inspiroiva. Villamatto onkin erinomainen valinta lapsiperheeseen, sillä se on valmistettu laadukkaasta luonnonmateriaalista ja luo pehmeän alustan lapsen leikeille. Sen päällä on miellyttävä istua ja leikkiä ja sen pinta tuntuu miellyttävältä pienten jalkojen alla. Löydät artikkelistamme vinkkejä pehmeän villamaton hankkimiseksi lapsen leikkialustaksi.

Mistä laadukas villamatto lapsen leikkialustaksi?

Laadukas ja ajaton villamatto löytyy helposti Trendcarpetilta. Löydät sivustolta myös monia erityisen hyvin lapsen leikkialustaksi sopivia villamattoja. Verkkokauppa tarjoaa kaikille myymilleen villamatoille maksuttomat toimituskulut. Jos jostakin syystä haluaisitkin palauttaa Trendcarpetilta tilaamasi villamaton, on myös maton palauttaminen maksutonta.

Millainen villamatto sopii parhaiten lapselle?

Voit selata Trendcarpet-verkkokaupan erilaisia villamattovaihtoehtoja sivuston näppärien filttereiden avulla. Filtteröi hakutuloksia vaikkapa maton värin, pituuden, leveyden tai hinnan perusteella ja etsi juuri sinun lapsellesi sopivin villamatto. Yksi hyvä vaihtoehto on valita vaikkapa villamatto, joka on lapsen lempiväriä. Yksivärinen, hillitty villamatto, jossa ei ole näyttäviä kuvioita, sopii hyvin monenlaiseen kotiin. Moni pikkutyttö pitää esimerkiksi vaaleanpunaisista matoista ja tällöin esimerkiksi Biburyn sileää kudosta oleva villamatto voi olla oivallinen vaihtoehto. Toinen hyvä vaihtoehto on edellistä hempeämmän vaaleanpunainen Wellington-matto.

Löydät Trendcarpetilta myös erityisesti lapsille suunniteltuja mattoja, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja lapsen omaan huoneeseen. Tällaiset matot inspiroivat lasta käyttämään mielikuvitustaan ja matto on jopa mahdollista valita lastenhuoneen teeman mukaan. Esimerkiksi harmaa Bubble Rocket -matto sopii avaruusteemaiseen lastenhuoneeseen ja saa lapsen mielikuvituksen liikkeelle. Tämän maton päällä on kiva leikkiä avaruusaiheisia leikkejä vaikkapa upeilla Star Wars -legoilla. Sininen Bueno Hot Air Balloon -matto on toinen upea vaihtoehto ilmailusta innostuneelle lapselle. Kuumailmapallot ovat juuri nyt erityisen trendikäs teema, joka sopii myös vauvan tai taaperon omaan huoneeseen tai soppeen. Tämän maton yleisilme on seesteisen rauhallinen ja matto voikin auttaa lasta keskittymään rauhallisiin leikkeihin pehmeän alustan päällä.

Jo kuuluisa pedagogi Maria Montessori piti lasten leikkialustoja tärkeinä, sillä niiden avulla lapset rauhoittuvat tehtäviensä pariin omalla, rajatulla alueella. Voitkin nyt luoda lapsellesi miellyttävän leikkialueen hankkimalla hänelle pehmeän villamaton Trendcarpetilta!