Upeat julisteet lastenhuoneen sisustusratkaisuna

Upeat julisteet tarjoavat edullisen ja näyttävän sisustusratkaisun lastenhuoneeseen! Lapsen kasvaessa julisteet on helppo päivittää lapsen kiinnostuksen kohteiden mukaan ja kehystettyinä edullinen juliste muuttuu upeaksi taideteokseksi!

Mistä julisteet lastenhuoneeseen?

Löydät upeat Julisteet lastenhuoneeseen näppärästi netistä Gallerix-nimisestä verkkokaupasta. Ensimmäiseksi kannattaa tutustua verkkokaupan Lapset seinälle -osastoon. Tältä osastolta löytyy monia inspiroivia julisteita lastenhuoneen seinälle. Pikkulapselle sopivia julisteita ovat esimerkiksi erilaiset suloiset eläinaiheet. Esimerkiksi Owl Friends -, Baby Brown Bear -, ja Peekaboo Giraffe -julisteet ovat tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja etsiessäsi suloista eläinaiheista julistetta vauvan huoneeseen tai nurkkaukseen. Myös esimerkiksi tähti- tai sydänteema toimivat hyvin vauvan omassa sopessa, joten esimerkiksi Playful Stars – ja Playful Hearts -julisteet ovat myös kivoja vaihtoehtoja.

Myös hieman isommat lapset pitävät usein eläinaiheisista julisteista, vaikkakin tyyli yleensä hieman muuttuu lapsen kasvaessa. Esimerkiksi suloinen Giant Panda Bear -juliste tai utuiseen satumaailmaan johdatteleva Unicorn-juliste ovat upeita vaihtoehtoja. Suositut yksisarviset ovat tarunhohtoisia eläimiä, jotka tuovat lastenhuoneeseen satumaista tunnelmaa. Teemaa on helppo jatkaa vaikkapa samaan teemaan sopivilla verhoilla, päiväpeitolla tai koristetyynyillä.

Gallerix-verkkokaupasta löytyy mieleisiä julisteita myös teineille. Moni teini haluaa julistaa kokemaansa tärkeää sanomaa huoneensa seinillä ja erilaiset tekstijulisteet voivatkin olla teinin mieleen. Esimerkiksi Together-tekstijuliste on siisti vaihtoehto teinin oman huoneen seinälle. Moni teinikin toki nauttii eläinteemasta, joten tutustu esimerkiksi upeaan Turtle Moon -julisteeseen, joka tuo teinin huoneeseen upeaa, rauhoittavaa tunnelmaa. Löydät Gallerixista upeita julisteita jopa reippaasti alle 10 eurolla, joten lastenhuoneen ilmettä on helppoa ja edullista päivittää lapsen kasvun mukana!

Valittaessa julisteita lastenhuoneeseen kannattaa lapsi ottaa mukaan valintaan. Verkkokaupassa tämä on helppoa, sillä nettiselailun voi helposti ajoittaa ajankohtaan, jolloin lapsi on mahdollisimman hyvällä tuulella. Unohda siis kauppojen kiertely uhmaikäisen taaperon kanssa hermoja kiristellen ja hoida ostokset näppärästi netissä taaperon ehdoilla!

Muista kehykset

Lastenhuoneen julisteet kannattaa kehystää. Kehystettyinä niistä tulee upean näköisiä taideteoksia ja ne kestävät pidempään hyvännäköisinä. Myös lapsen omille taideteoksille kannattaa hankkia ainakin muutamat upeat kehykset. Näin lapsen parhaat teokset voi ripustaa näyttävästi lapsen oman huoneen seinälle!

Kehykset kannattaa tilata Gallerix-verkkokaupasta samaan pakettiin julisteiden kanssa, sillä jos tilaat kerralla yli 39 eurolla verkkokaupan tuotteita, tarjoaa verkkokauppa tuotteillesi maksuttoman toimituksen. Valitse laadukkaat kehykset myös lastenhuoneeseen ja suosi huoneen tyylin mukaisia vaihtoehtoja. Valittavana on esimerkiksi huomaamattoman eleettömiä mustavalkoisia kehyksiä, jotka korostavat julistetta tai tyylikkäitä tammikehyksiä, jotka sopivat erityisen hyvin luonto-aiheisten julisteiden kehystämiseen.

Kehykset on helppo lajitella niiden koon mukaan. Valitse lajitteluvalikosta julisteen koko, esimerkiksi 50 x 70, ja näet vain tämän kokoiset kehykset hakutulosten joukossa. Voit lajitella hakutuloksia myös siten, että uutuudet tai myydyimmät tuotteet näkyvät hakutulosten joukossa ensimmäisinä.