Tallenna lapsesi lapsuusajan muistot puukehyksiin

Oman lapsen lapsuus on vanhemmille ainutlaatuista aikaa, josta tietysti halutaan tallettaa ikimuistoisia muistoja. Löydät tästä artikkelista hyviä vinkkejä lapsesi lapsuusajan muistojen tallentamiseen näyttävällä ja tyylikkäällä tavalla.

Kaikki alkaa vauvakirjasta

Lähes jokaiseen suomalaiseen vauvaperheeseen hankintaan vauva-ajan kirja, johon tuoreet vanhemmat voivat tallettaa muistoja ja tietoja lapsen varhaislapsuudesta. Tällaisessa kirjassa pysyvät näppärästi tallessa esimerkiksi tiedot lapsen ensimmäisistä hampaista ja ensiaskeleista. Kuvat ovat yleensä oleellinen osa vauvakirjaa. Yleensä kirjaan valikoituvat ne parhaimmat perheen lempiotokset esimerkiksi lapsen ensimmäisistä syntymäpäivistä tai ensimmäisestä kylpyhetkestä. Vauvakirjaa onkin hyvä vilkaista sillä silmällä, kun on aika päättää mitkä lapsen lapsuusajan muistot olisi parasta tallettaa laadukkaisiin puisiin kehyksiin kodin aitiopaikalle.

Yksi suosittu vaihtoehto vauvakirjojen joukossa on tällä hetkellä lapsen rinnalla kasvava Oot niin ihana -vauvakirja, joka edustaa hyvin modernia vaihtoehtoa erilaisten vauvakirjojen joukossa. Oot niin ihana -kirja on kotimaista suunnittelua ja käyttäjät ovat päässeet sen suunnittelussa ääneen. Kirja sopiikin hyvin monenlaisille perheille. Sen ilme on visuaalisesti raikas, mikä inspiroi tuoreita vanhempia taltioimaan lapsensa vauvamuistoja. Se myös kannustaa omaan persoonalliseen tapaan taltioida muistoja. Kirjassa on sellaisiakin sivuoja, joissa ei ole tekstiä, mutta jotka ovat kuvitettuja. Tämä antaa kirjan täyttäjälle perinteistä vauvakirjaa enemmän vapautta vauvamuistojen taltiointiin. Kirjan rakenne on kansiomainen, minkä ansiosta sivuja on mahdollista siirrellä ja lisäillä perheen haluamalla tavalla.

Nykyisin moni moderni vanhempi kirjaa raskaus- ja vauva-ajan muistoja ylös e-kirjoihin, jotka ovat myös näppäriä, sillä niitä on usein helppo jakaa myös esimerkiksi innokkaiden isovanhempien kanssa. Tärkeimpien kuvien tallettaminen esimerkiksi omaan Drive-kansioonsa on myös järkevää, sillä siellä ne ovat hyvässä tallessa ja sieltä ne on helppo kaivaa esiin esimerkiksi siinä vaiheessa, kun on aika tulostaa kuvia läheisille tai vaikkapa kehystettäviksi.

Puukehykset kruunaavat rakkaimmat muistot

Näyttävät ja laadukkaat Puukehykset kruunaavat muistosi. Näihin näyttäviin kehyksiin kannattaa valita juuri ne kaikista rakkaimmat lapsesi vauvamuistot, kuten vaikkapa kuva vauvan ensimmäisestä päivästä kotona tai kuva siitä hetkestä kun vauva kohtaa ensimmäistä kertaa perheen rakkaan lemmikin. Usein juuri lemmikeistä ja vauvoista saa yhdessä upeita kuvia, jotka ansaitsevat arvoisensa puukehykset!

Tutustu bga.fi-sivustoon etsiessäsi laadukkaita puukehyksiä arvokkaille otoksillesi. Luonnollinen puumateriaali sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen ollen klassinen sisustusvalinta. Verkkokaupasta löydät runsaasti eri kokoisia ja tyylisiä puukehyksiä, jotka toimitetaan sinulle näppärästi ja nopeasti. Erilaisten kokojen ansiosta näiden kehysten avulla on helppo luoda seinälle erilaisia kollaaseja, jossa on esimerkiksi yksi suuri kuva ja useita pienempiä kuvia aseteltuna mielenkiintoiseksi kollaasiksi. Löydät verkkokaupasta myös muita kehyksiä sekä valokuva-albumeita, jotka ovat näppäriä vauva-ajan muistojen tallentamiseen.

Kuvat lahjoiksi puukehyksissä

Vauva-ajan valokuvat ovat myös hyviä lahjaideoita. Isovanhemmat ja lapsiperheen läheiset ystävät ilahtuvat lapsesi vauva-ajan parhaimmista otoksista ja ainakin isovanhemmille kannattaa harkita lahjaksi puukehyksin kehystettyä kuvaa, kuvakirjaa tai vaikkapa valokuva-albumia lapsesta.

Nykyisin isovanhemmat saattavat asua kaukana ja enää vain harvoin useammat sukupolvet elävät saman katon alla tai edes samassa pihapiirissä – puhumattakaan samasta kaupungista tai edes läänistä. Tämän vuoksi valokuvista onkin tullut monelle isovanhemmalle erityisen rakkaita. Lapsenlapsia ei nimittäin kiireisessä nykymaailmassa välttämättä ehdi nähdä kovin usein, jolloin kuvat auttavat seuraamaan lasten kasvua. Etenkin nyt koronarajoitusten aikana moni vanhus on kokenut yksinäisyyttä ja sosiaalisen etäisyyden pitäminen on voinut tuntua erityisen raskaalta. Tällaisessa tilanteessa kehystetty otos rakkaasta lapsenlapsesta voi olla vanhukselle aivan erityisen rakas päivän piristys!